Descriere
Budinca cu cu cacao si Glucomannan (Konjac)
Mod de preparare – 4 portii:
- Omogenizati continutul plicului cu îndulcitorul (4 linguri de eritritol)
- Adăugaţi treptat 500 ml lichid
- Compoziţia obţinută si se fierbe pâna dă în clocot, amestecând continuu
- Se fierbe 3-5 minute la temperatură moderată, după care budinca se toarnă in cupe clătite cu apă rece
Ingrediente: praf de cacao 22% grăsime, alcalină, de o calitate superioară, glukomannan (konjac mannan)
Pentru o valoare cât mai scăzută de energie si carbohidraţi vă recomandam să folosiţi îndulcitori naturali ca xilitol, eritritol şi/sau stevia, iar în loc de lapte de vacă să folosiţi lapte de migdale fără zahăr
Tabel nutritional | 100 g praf de budincă | 25 g praf de budincă | O portie preparată 125 g * |
Energie | 313,36 Kcal | 76,59 Kcal | 35,39Kcal |
Proteine | 15,72 g | 3,83 g | 1,45 g |
Glucide | 7,68 g | 1,87 g | 0,59 g |
Lipide | 17,27 g | 4,20 g | 2,42 g |
Fibre | 36,69 g | 9,05 g | 2,76 g |
Produs in UE
Aviz legal
Ambalajele și materialele originale ale produselor pot conține informații complete si diferite de cele afișate pe site-ul nostru. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate și că citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile înainte de a utiliza sau consuma un produs.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.